Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıktan geçmek

Rüyada gece mezarlıktan geçmek

Rüyada gece mezarlıktan geçmek ticaret hayatını ilerleteceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yetkili bir göreve atanacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet eder.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geceden gündüze geçmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gece köprüden geçmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments