Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta dua etmek

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kadir gecesinde dua etmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Rüyada gece dua etmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, zengin için yoksulluğa, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlığa girmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, iyilik görüleceğine delalet eder.

Rüyada gece mezarlıkta olmak Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments