Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta gezmek

Rüyada gece mezarlıkta gezmek

Rüyada gece mezarlıkta gezmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek fesat kimselerin çıkacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada gece dışarıda gezmek huzurlu bir hayat süreceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece ormanda gezmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, düşmanlıkların biteceğine, elin bollaşacağına yorulur.

Rüyada gece gezmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece sokakta gezmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gezdiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta olmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments