Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin evlatlarının artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet eder.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada gece mezarlıkta olmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada gece mezarlığa girmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments