Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geceden gündüze geçmek

Rüyada geceden gündüze geçmek

Rüyada geceden gündüze geçmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kızına daima sahip çıkacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada geceden gündüze geçmek gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada geceden gündüze geçmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada gece gündüz görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gece ve gündüzü görmek refah içinde olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gündüz vakti ay görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments