Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak kısmetlerini de göremeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece dolaşmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gece sokakta dolaşmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada mezar dolaşmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalettir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık dolaşmak kazancının çoğalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda dolaşmak eğlenceli günler yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments