Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta yürümek

Rüyada gece mezarlıkta yürümek

Rüyada gece mezarlıkta yürümek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yeni bir ev alınacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, rahatının bozulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada gece yürümek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada gece deniz kenarında yürümek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işarettir.

Rüyada gece karda yürümek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada gece ormanda yürümek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada gece yağmurda yürümek saygınlığının da artacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gece sahilde yürümek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada gece sokakta yürümek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments