Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece köprüden geçmek

Rüyada gece köprüden geçmek

Rüyada gece köprüden geçmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, özel muamele göreceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gece köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada gece köprüden geçmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada köprüden zor geçmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulur.

Rüyada yüksek köprüden geçmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, belaya ve derde düşeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüden karşıya geçmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek hayırlı işlere girişileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments