Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar dolaşmak

Rüyada mezar dolaşmak

Rüyada mezar dolaşmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada mezar dolaşmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada mezarlık dolaşmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Rüyada mezarda dolaşmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar dolaşmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments