Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık dolaşmak

Rüyada mezarlık dolaşmak

Rüyada mezarlık dolaşmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine inanılır.

Rüyada mezarlık dolaşmak gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada mezar dolaşmak ailesini de mutlu edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada mezarda dolaşmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık dolaşmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kabede dolaşmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments