Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda dolaşmak

Rüyada mezarda dolaşmak

Rüyada mezarda dolaşmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kem gözlere geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada mezarlık dolaşmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak ayaklandıracağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, rızkının çoğalacağına işarettir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak tamamlanmadan kalacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada mezar dolaşmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, geride bırakacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mezarda dolaşmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments