Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık içinde dolaşmak

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, imkanlarının artacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Rüyada mezar dolaşmak masa başı bir işe gireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak makamının sürekli yükseleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada mezarlık dolaşmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarda dolaşmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Rüyada ev içinde dolaşmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments