Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarların arasında dolaşmak

Rüyada mezarların arasında dolaşmak

Rüyada mezarların arasında dolaşmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak başarılarının kalıcı olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada mezarda dolaşmak kişinin şifa bulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada mezarlık dolaşmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işarettir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak başarılarını ispat edeceğine, rahat bir işe girileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments