Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece sokakta dolaşmak

Rüyada gece sokakta dolaşmak

Rüyada gece sokakta dolaşmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, zor durumların biteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Rüyada gece sokakta dolaşmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada gece sokakta dolaşmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada sokakta dolaşmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Rüyada gece dolaşmak üzüleceğine ve hastalanacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada gece sokakta yürümek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sağlığından olacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gece sokakta olduğunu görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada gece sokakta kalmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments