Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece dolaşmak

Rüyada gece dolaşmak

Rüyada gece dolaşmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, canını sıkılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işarettir.

Rüyada gece dolaşmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada gece sokakta dolaşmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece dolaşmak içinin rahat edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede dolaşmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda dolaşmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada dolaşmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşillikte dolaşmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gezmek dolaşmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments