Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezara gitmek

Rüyada gece mezara gitmek

Rüyada gece mezara gitmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insan sevindireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada gece mezara gitmek gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada gece mezara gitmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada gece mezarlıkta olmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments