Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta olmak

Rüyada gece mezarlıkta olmak

Rüyada gece mezarlıkta olmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gece mezarlıkta olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, huzursuz ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlığa girmek masraflarının azalacağına, zorlukların aşılacağına, borçların artacağına işarettir.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece mezara gitmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendini bunu başaracağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta olmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments