Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mezarlıkta uyumak

Rüyada gece mezarlıkta uyumak

Rüyada gece mezarlıkta uyumak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalettir.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada gece mezarlıkta olmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, amaçlarına ulaşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlığa girmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada gece mezara gitmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments