Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geç kalmak

Rüyada geç kalmak

Rüyada geç kalmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, zor günlerden geçeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada geç kalmak gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada mahkemeye geç kalmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada işyerine geç kalmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, keyfinin olmayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Rüyada eve geç kaldığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada işine geç kalmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada randevuya geç kalmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments