Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerine geç kalmak

Rüyada işyerine geç kalmak

Rüyada işyerine geç kalmak tatsız sözlerin de unutulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işarettir.

Rüyada işyerine geç kalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Rüyada işe geç kalmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada işine geç kalmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işlerinde aksama olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir işe geç kalmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, maddi güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli geç kalmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada geç kalmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada hep geç kalmak mutluluğunun da artacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments