Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve geç kaldığını görmek

Rüyada eve geç kaldığını görmek

Rüyada eve geç kaldığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, iyilik ve hayır bulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada eve geç kaldığını gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada eve geç kaldığını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada eve geç kalmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Rüyada derse geç kaldığını görmek büyük başarılar kazanacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yolculuğa geç kalmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada nikahına geç kalmak ferahlığa çıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada okula geç kalmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Rüyada bir işe geç kalmak sevinçli haberlere, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments