Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada randevuya geç kalmak

Rüyada randevuya geç kalmak

Rüyada randevuya geç kalmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada randevuya geç kalmak gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada randevuya geç kalmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada randevuya gidememek sıkıntılardan kurtulmaya, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktordan randevu almak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada randevuya gelmemek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet eder.

Rüyada randevu almak özellikle para konusunda şansının açılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada randevu vermek her geçen gün sorunların artacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, tamamlanmadan kalacağına inanılır.

Rüyada randevuya gitmemek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Rüyada hastaneden randevu almak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments