Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemeye geç kalmak

Rüyada mahkemeye geç kalmak

Rüyada mahkemeye geç kalmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir ortaklık kurulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada mahkemeye geç kalmak gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada mahkemeye geç kalmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada mahkemede serbest kalmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede ağlamak kendi geleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada mahkemeye çıktığını görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini mahkemede görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemeyi kaybettiğini görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Rüyada mahkemede beraat etmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mahkeme kararı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments