Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gidilecek yere geç kalmak

Rüyada gidilecek yere geç kalmak

Rüyada gidilecek yere geç kalmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, güvensizlik duymaya, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kötü kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yere geç kalmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Rüyada bir yerlere geç kalmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere geç kalmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğüne geç kalmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rütbesinin artacağına işaret eder.

Rüyada okula geç kalmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments