Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geç kalmak yetişememek

Rüyada geç kalmak yetişememek

Rüyada geç kalmak yetişememek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, itibar göreceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada geç kalmak yetişememek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada sürekli geç kalmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, ticarette yol katedeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada okula geç kaldığını görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeye geç kalmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir.

Rüyada toplantıya geç kalmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments