Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işine geç kalmak

Rüyada işine geç kalmak

Rüyada işine geç kalmak büyük mutluluklar yaşanacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada işine geç kalmak gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada işe geç kalmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Rüyada işyerine geç kalmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada işine geç kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada bir işe geç kalmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada sınav geç kalmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hacetinizin giderilmesine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir yere geç kalmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments