Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş görüşmesine geç kalmak

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak kendisine olan güvenin artacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada iş görüşmesi görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş görüşmesine gitmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada iş görüşmesi yapmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine girmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments