Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebeyken bebek düşürmek

Rüyada gebeyken bebek düşürmek

Rüyada gebeyken bebek düşürmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek gördüyseniz:

  • İşin iyi tarafına odaklanın, kendinizi özgür hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe kadınlar görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe birini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada gebe insan görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gebelik kesesi görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada boş gebelik görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments