Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği gebe görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kalabalıktan uzak olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada gebe erkek görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada ikiz gebe kalmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada gebe kaldığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments