Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebelik kesesi görmek

Rüyada gebelik kesesi görmek

Rüyada gebelik kesesi görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada gebelik kesesi gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Rüyada gebelik kesesi görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek sorunlarının sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu söylemek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada boş gebelik görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada gebe hayvan görmek yıkılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, aile hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını gebe görmek çok iyi giden işlerin duracağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gebe kalamamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments