Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kadınlar görmek

Rüyada gebe kadınlar görmek

Rüyada gebe kadınlar görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe kadınlar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada gebe bir kadın görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada gebe kadın görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe kadınlar görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ikiz gebe kalmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gebe olmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada gebe haberi almak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üçüz gebelik görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments