Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe insan görmek

Rüyada gebe insan görmek

Rüyada gebe insan görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Rüyada gebe insan gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada gebe insan görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ikiz gebe kalmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada gebe kalamamak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerini toparlayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada gebe inek görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yalnız hissetmeye delalet etmektedir.

Rüyada gebe kedi görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments