Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunların aşılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada gebe erkek görmek işini büyüteceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada gebe insan görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gebe görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments