Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe birini görmek

Rüyada gebe birini görmek

Rüyada gebe birini görmek parasını ve malını kaybedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada gebe birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada gebe görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe kadın görmek gülmeye hasret kalacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe inek görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği gebe görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada karısını gebe görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi gücünün eksileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments