Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş gebelik görmek

Rüyada boş gebelik görmek

Rüyada boş gebelik görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada boş gebelik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada boş gebelik görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu söylemek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada gebelik testi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Rüyada gebe hayvan görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini gebe görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada birini gebe görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızı gebe görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, onu dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebe kalmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments