Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazi madalyası görmek

Rüyada gazi madalyası görmek

Rüyada gazi madalyası görmek kötü günler görüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada gazi madalyası gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada gazi madalyası görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, her anlamda güçleneceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada altın madalya kazanmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada madalya takıldığını görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada madalyalar görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada gümüş madalya takmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş madalya görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada altın madalya görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada madalya almak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments