Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın madalya kazanmak

Rüyada altın madalya kazanmak

Rüyada altın madalya kazanmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada altın madalya kazanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada altın madalya kazanmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulur.

Rüyada madalya kazanmak daha kötü günler yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, can sıkıntısının geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın madalya görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalet eder.

Rüyada gazi madalyası görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada gümüş madalya görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada madalyalar görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada madalya takıldığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işaret eder.

Rüyada madalya almak her gün daha fazla dolacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments