Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş madalya görmek

Rüyada gümüş madalya görmek

Rüyada gümüş madalya görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada gümüş madalya gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada gümüş madalya takmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş madalya görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, anne baba duası alacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada altın madalya kazanmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada madalyalar görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada gazi madalyası görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın madalya görmek bereketli ve hayırlı olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret eder.

Rüyada madalya takıldığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada madalya kazanmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments