Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madalya takıldığını görmek

Rüyada madalya takıldığını görmek

Rüyada madalya takıldığını görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, istediği makama geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işarettir.

Rüyada madalya takıldığını gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada madalya takıldığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada madalya kazanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazi madalyası görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada altın madalya görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş madalya görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada madalyalar görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın madalya kazanmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş madalya takmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sorunları başarıyla çözmeye, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments