Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş madalya takmak

Rüyada gümüş madalya takmak

Rüyada gümüş madalya takmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş madalya takmak gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada gümüş madalya takmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş madalya görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret eder.

Rüyada madalya almak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada madalya kazanmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, onları koruyup kollayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada gazi madalyası görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada madalya takıldığını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, yeni insanlarla tanışacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Rüyada madalyalar görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, korkularının üzerine gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın madalya görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments