Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın madalya görmek

Rüyada altın madalya görmek

Rüyada altın madalya görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın madalya gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Rüyada altın madalya görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada altın madalya kazanmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada madalya almak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada madalya kazanmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gazi madalyası görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada gümüş madalya takmak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada madalya takıldığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işarettir.

Rüyada madalyalar görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments