Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madalyalar görmek

Rüyada madalyalar görmek

Rüyada madalyalar görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada madalyalar gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada madalyalar görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada madalya kazanmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş madalya takmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada madalya almak işlerinde berekete kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada madalya takıldığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş madalya görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın madalya kazanmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gazi madalyası görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments