Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madalya almak

Rüyada madalya almak

Rüyada madalya almak eşlerin boşanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Rüyada madalya almak gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Rüyada altın madalya görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada madalya almak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Rüyada madalya takıldığını görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada gümüş madalya takmak güçten düşeceğine, yorulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada gazi madalyası görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada madalyalar görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada madalya kazanmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Rüyada altın madalya kazanmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments