Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füze atmak

Rüyada füze atmak

Rüyada füze atmak eve kapanıp, kendine döneceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yeni yerler göreceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada füze atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Rüyada füze atmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, keyifli hale geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada füze fırlatmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalettir.

Rüyada savaş füzesi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Rüyada füzeden kaçmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada füze patlaması görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada havada füze görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada füze atıldığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments