Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş füzesi görmek

Rüyada savaş füzesi görmek

Rüyada savaş füzesi görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş füzesi gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada savaş füzesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada havada füze görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada füze atıldığını görmek planların sarkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada füze atmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada füzeye binmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada füzeden kaçmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada füze fırlatmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments