Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fötr şapka giymek

Rüyada fötr şapka giymek

Rüyada fötr şapka giymek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada fötr şapka giymek gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Rüyada fötr şapka giymek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Rüyada fötr şapka görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fötr şapka takmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fötr giymek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şapka giymek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına şapka giymek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni şapka giymek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments