Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fötr şapka takmak

Rüyada fötr şapka takmak

Rüyada fötr şapka takmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, üzüntü duyacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Rüyada fötr şapka takmak gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada fötr şapka takmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, nimet ve berekete ereceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalettir.

Rüyada fötr şapka giymek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ferahlayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada fötr şapka görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada fötr giymek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada yün şapka takmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada asker şapkası takmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada başa şapka takmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada deri şapka takmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments