Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şapka giymek

Rüyada beyaz şapka giymek

Rüyada beyaz şapka giymek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şapka giymek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz şapka giymek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, bir beladan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başına şapka giymek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni şapka giymek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fötr şapka giymek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada asker şapkası giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek şapkası görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments