Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fötr şapka görmek

Rüyada fötr şapka görmek

Rüyada fötr şapka görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, rızkın genişleyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalet eder.

Rüyada fötr şapka gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada fötr şapka takmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet eder.

Rüyada fötr şapka görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada fötr şapka giymek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fötr giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada hediye şapka almak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok şapka görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli şapkalar görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kasket şapka görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments