Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe şapka giydirmek

Rüyada bebeğe şapka giydirmek

Rüyada bebeğe şapka giydirmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine inanılır.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek büyük bir başarının elde edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fötr şapka giymek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker şapkası giymek işlerinin ters gideceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada başına şapka giymek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz şapka giymek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni şapka giymek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada pembe bebek şapkası görmek bereketinin artacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek şapkası görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments